FAQ

Kom je er even niet uit? Wij denken graag mee!

Om het gebruik van KlasMastr zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we filmpjes opgenomen. In deze filmpjes leggen we je precies uit hoe je kan inloggen, hoe het platform werkt en waar je wat kan vinden.

We zitten voor je klaar

Mis je een filmpje of kun je iets toch niet vinden? Geen nood. Wij zijn er voor je! Je kan ons bellen of online benaderen met alle vragen en problemen die je hebt. Dan gaan wij voor je aan de slag. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van een nieuw instructiefilmpje.

Wij denken graag met je mee:

Inloggen met jouw KlasMastr account

Voor het eerst inloggen met jouw KlasMastr account

In deze video leggen we je uit hoe je de eerste keer registreert en inlogt met jouw KlasMastr account. Let op: maakt jouw school gebruik van Google of Microsoft? Dan is het registreren niet eens nodig. Je kunt dan direct inloggen met je organisatieaccount, door op de knop “Google” (van Gmail) of “Microsoft AD” (Office365) te klikken.

Aanmelden fysieke training

Aanmelden voor een fysieke training in KlasMastr

In deze video leggen we je uit hoe je jezelf kunt aanmelden voor een fysieke training in KlasMastr. Met behulp van deze instructie video is dat super makkelijk!

Aanmelden online training

Aanmelden voor een online training in KlasMastr

In deze video leggen we je uit hoe je een online training kunt kiezen en volgen.

Mijn LeerRouteKaart

Jouw persoonlijke ‘Mijn LeerRoutekaart’

Iedere gebruiker van KlasMastr heeft een eigen mijn LeerRoutekaart. Hier kun je precies inzien welke trainingen je gevolgd hebt en waar je voor staat ingeschreven. Ideaal dus. Daarnaast staan hier nog een aantal andere functionaliteiten in. Deze leggen we allemaal uit in de video.

Let op: niet ieder bestuur maakt gebruik van een portemonnee functie en/of de Gesprekkencyclus. Heeft jouw bestuur hier niet voor gekozen? Dan staat deze functie ook niet in je mijn LeerRoutekaart. Op deze manier maken we het makkelijk en overzichtelijk!

Goedkeuringsverzoeken behandelen

Goedkeuringsverzoeken behandelen

In deze video leggen we uit hoe je trainingsaanvragen kunt goedkeuren of afwijzen.