Losse KlasMastr licentie

Wordt KlasMastr niet vanuit jouw directie of bestuur aangeboden, maar wil jij je wel graag dagelijks blijven ontwikkelen? Wij begrijpen als de beste dat jij graag wilt blijven groeien, want in iedereen schuilt een KlasMastr! En daarom kun jij ook een losse KlasMastr licentie afnemen. Eerst sommen we graag nog even op wat KlasMastr precies is en waar je allemaal toegang tot krijgt met een licentie.

Wat is KlasMastr?

KlasMastr is hét professionaliseringsplatform voor onderwijsprofessionals. Met ons leerplatform heb je toegang  300+ fysieke trainingen (op basis van inschrijving) en 800+ online trainingen en leeractiviteiten, die je kunt doen wanneer het jou uitkomt. Of je nu wilt leren over bijvoorbeeld taalvaardigheid, gedrag, het maken van een SWOT-analyse of het omgaan met toetsresultaten, alles zit er in. En heb je even behoefte aan een audioboek over yoga, het luisteren van een onderwijs-podcast of het lezen van je favoriete krant? Ook dat kan met KlasMastr!

 

KlasMastr Altijd Leren

Met KlasMastr Altijd Leren heb je onbeperkt toegang tot meer dan 800 trainingen. Een enorm aanbod, zodat je de onderwerpen eruit kunt kiezen die perfect bij jou aansluiten.

We bieden trainingen in alle vormen en maten, namelijk:

 

  • E-learnings, e-books & audioboeken
  • Microlearnings & blended learnings
  • E-colleges
  • Dagelijkse kranten & vakbladen
  • Podcasts

KlasMastr eerst gratis uitproberen?

Vraag dan een proefaccount aan! Met een proefaccount heb je 30 dagen lang toegang tot het KlasMastr leerplatform.

Wat zijn de kosten?

De kosten van KlasMastr, inclusief een Altijd Leren-licentie, bedragen €187,50 per persoon, vrijgesteld van BTW. Dan heb je toegang tot álle online content en de mogelijkheid je in te schrijven voor fysieke trainingen bij jou in de buurt. Het volgen van fysieke trainingen is niet in de prijs inbegrepen, maar je profiteert wel van aantrekkelijkere tarieven ten opzichte van reguliere trainingen die je bij ons of bij onze partners inkoopt. Zo heb je alles bij de hand om ‘een leven lang’ te blijven leren!

Wil jij samen met ons blijven groeien?

Vul dan onderstaand formulier in en je account wordt aangemaakt.

 

Losse KlasMastr licentie