KlasMastr gratis uitproberen? Proefaccount aanvragen

Licentievormen

KlasMastr biedt verschillende licentievormen aan. Zo kun je als individu gebruik maken van het uitgebreide scholingsaanbod of als organisatie een eigen academie opzetten. Deze academie kan vervolgens volledig in de stijl van jouw school, bestuur of kinderopvanglocatie, zodat jouw medewerkers zich thuis voelen op het platform.

Individuele licentie

Wordt KlasMastr niet vanuit jouw organisatie aangeboden, maar wil jij je wel dagelijks blijven ontwikkelen? Wij begrijpen als de beste dat jij wilt blijven groeien, want in iedereen schuilt een KlasMastr! En daarom kun jij ook een losse KlasMastr licentie afnemen.

 

Wat zit er in de individuele licentie?

Met KlasMastr Online Leren heb je onbeperkt toegang tot meer dan 350 trainingen. Een fijn aanbod, zodat je de onderwerpen eruit kunt kiezen die perfect bij jou aansluiten. Of je nu wil leren over bijvoorbeeld taalvaardigheid, gedrag of het omgaan met toetsresultaten. Voor iedere onderwijsprofessional is er wel een passende keuzemogelijkheid.

 

We bieden trainingen in alle vormen en maten, namelijk:

  • E-learnings
  • Microlearnings & blended learnings
  • E-colleges

 

KlasMastr eerst gratis uitproberen?

Wil je eerst vrijblijvend kennis maken met het aanbod van KlasMastr? Vraag gratis een proefaccount aan! Met een proefaccount heb je 30 dagen lang toegang tot het KlasMastr leerplatform.

Academie

Ben jij voor jouw school of bestuur op zoek naar een mogelijkheid om een eigen academie op te zetten? KlasMastr biedt de mogelijkheid om jouw opleiding- en nascholingsaanbod samen te brengen in een eigen academie in de kleurstelling van jouw organisatie. Meer hierover is te vinden op de academie-pagina.

> Meer over academie

Benieuwd naar de kosten?

Door de diversiteit aan mogelijkheden, bieden we jou altijd een maatwerkoplossing. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw situatie? Neem contact met ons op of plan een demo.

> Proefaccount aanvragen