KlasMastr gratis uitproberen? Proefaccount aanvragen

Het KlasMastr leeraanbod

Leren zit nou eenmaal in je hart

Wie anderen iets bijbrengt, is zelf ook vol van leren. Daarom helpen wij professionals in de kinderopvang en het (primair) onderwijs om elke dag het allerbeste uit zichzelf én ieder kind te halen.

Met ons uitgebreide aanbod van trainingen op locatie, blended trainingen, e-learnings, e-colleges, podcasts, kranten, audioboeken, vakbladen en microlearnings kun je constant en op ieder moment blijven leren. Alle leerroutes zijn met zorg uitgewerkt, voor onderwijsinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Zo kun jij eenvoudig de training kiezen die perfect aansluit op jouw leervraag.

Direct nieuwsgierig naar alle trainingen, e-learnings, podcasts…?

Bekijk dan direct het volledige leeraanbod!

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe ga je beter om met werkdruk en hoe zet ik Office 365 in de groep in? De KlasMastr trainingen in de categorie ‘persoonlijke ontwikkeling’ zorgen ervoor dat jij elke dag het beste uit jezelf en je (digitale) middelen haalt.

Klik op de onderwerpen om te zien welke trainingen erbij horen.

Bekijk alle trainingen van persoonlijke ontwikkeling

Het kind

Verbaas jij je weleens over de grote verschillen in gedrag en leervaardigheden in je groep? Recent wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de hersenen een enorme invloed hebben op de ontwikkeling van kinderen. Wat betekent dat voor jou in de praktijk?

Klik op de onderwerpen om te zien welke trainingen erbij horen.

Bekijk alle trainingen van het kind

De groep

Je vraagt je vast weleens af of je het nog steeds ‘goed doet’ voor de groep. Ben je duidelijk, consequent en geef je elk kind voldoende aandacht? Met onze trainingen ontwikkel jij je verder op pedagogisch-, didactisch-, en vakgebied. Bijvoorbeeld met onze training ‘Effectief begrijpend lezen’, waarbij je, aan de hand van verschillende werkvormen, leert hoe je leerlingen het beste kunt meenemen in het vakgebied begrijpend lezen.

Klik op de onderwerpen om te zien welke trainingen erbij horen.

Bekijk alle trainingen van de groep

De organisatie

Werken in het onderwijs of de kinderopvang is meer dan voor de klas of op de groep staan. Je hebt ook andere professionele vaardigheden nodig, bijvoorbeeld om driehoeks- en oudergesprekken te voeren, leiding te geven en prioriteiten te stellen. Ook daar heeft KlasMastr trainingen voor.

Klik op de onderwerpen om te zien welke trainingen erbij horen.

Bekijk alle trainingen van de organisatie

En natuurlijk zijn wij ook nooit uitgeleerd!

Wij blijven, net als jij, ontwikkelen en groeien. Onze bibliotheek met uitgebreid leeraanbod groeit doorlopend en met grote sprongen. Zo laten wij je steeds versteld staan met nieuw leeraanbod wat aansluit bij jouw leervraag. En zo zorgen wij ervoor dat jij een leven lang bij ons het antwoord op jouw leervragen kan vinden!