KlasMastr Partners

Lees de ervaringen van de klanten van KlasMastr

Hoe ervaren onze klanten de gemakken van KlasMastr? Hieronder lees je twee ervaringen. In ons exclusieve magazine lees je uitgebreidere verhalen over hoe onze klanten gebruik maken van KlasMastr en welke gemakken zij hierdoor ervaren.

 

Lees meer ervaringen in ons magazine

‘KlasMastr houdt leerkrachten betrokken en verbonden’

“Leerkrachten zijn blij met KlasMastr. Allereerst met het enorme aanbod: van basale vaardigheden als Excel tot heel specifieke trainingen over bijvoorbeeld opvallend gedrag van een leerling of gedrag dat leerkrachten bij zichzelf herkennen. Alle trainingen zijn gebaseerd op wat jij als leerkracht nu nodig hebt. Het is altijd actueel en sluit aan bij wat er gevraagd wordt op de scholen waar onze invallers werken.” Het belang van continu ontwikkelen is groot, vindt Hans. “Het onderwijs is constant in ontwikkeling, kinderen zijn in ontwikkeling en inzichten ook. Als je werkzaam bent in het onderwijs, moet je gewoon in ontwikkeling blijven om je werk op een zo goed mogelijke manier te doen.”

“Daarnaast vinden ze het een goede manier om betrokken te blijven bij het vak en de collega’s” vertelt Hans. “Omdat je niet verbonden bent aan een school, kun je als invaller het gevoel krijgen dat je er niet echt bij hoort en qua scholing soms buiten de boot valt. Dan voel je je al snel een einzelgänger.”

Hans te Lindert en Monique Mekkering – Primair Onderwijs Oost-Nederland

‘Een leven lang leren kunnen we nu waarmaken’

“Onderwijs staat nooit stil. Kinderen, ouders, de samenleving – alles verandert. Een leven lang leren geldt daarom voor alle leerkrachten. Met KlasMastr kunnen wij dit waarmaken. Alle benodigde trainingen om het onderwijs naar een hoger niveau te tillen zitten in het aanbod en sluiten mooi aan bij onze visie.”

Bijzonder enthousiast is Fieke over het bekwaamheidsdossier: “Als bestuur heb je hierdoor altijd een actueel overzicht van de expertise die je in huis hebt. Je ziet welke trainingen leerkrachten gevolgd hebben, op dit moment volgen en waar ze zich voor hebben ingeschreven. Dat geldt ook voor de trainingen die op schoolniveau worden afgenomen. De volgende stap is die expertise breder inzetten dan alleen voor de eigen school. Het is de bedoeling dat medewerkers expert worden voor de hele stichting. Dan profiteren we optimaal van de mogelijkheden die KlasMastr ons biedt.”

– Fieke Blauwendraad – Christelijk Primair Onderwijs Betuwe en Bommelerwaard

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderwijsorganisatie?

Neem dan snel contact op of plan een fysieke of online KlasMastr demo in!