KlasMastr gratis uitproberen? Proefaccount aanvragen

Hét leerplatform voor scholen en kinderopvang

Wat is KlasMastr?

Wie in de kinderopvang of het onderwijs werkt, is elke dag bezig met de ontwikkeling van kinderen. Je bereidt ze voor op de toekomst, waarbij je niet weet hoe die toekomst er straks uit zal zien. De veranderingen gaan zo snel, dat het belangrijk is dat je je leerlingen vooral leert om steeds méér te willen leren. Maar hoe zit dat met jou? Kom jij nog wel toe aan je eigen ontwikkeling?

Met KlasMastr is ‘een leven lang leren’ voor iedereen in de kinderopvang en het onderwijs haalbaar. Of je nu voor de klas, op de groep of op bestuurlijk niveau werkt. In het leerplatform KlasMastr vind je alle fysieke en online trainingen die passen bij jouw organisatie.

Binden van medewerkers

We zien dat het vinden en behouden van medewerkers steeds lastiger wordt. Ook geeft 59% van de Millennials aan de kans op groei en verder leren erg belangrijk te vinden. In het HR beleid wordt dit een steeds belangrijker aspect. Samen met je persoonlijke KlasMastr adviseur stel je op basis van jullie behoefte en visie een aanbod op maat samen. Zo krijgen jullie precies de trainingen die jullie nodig hebben om je werk nog beter te doen en houdt je medewerkers gemotiveerd. Met ruim 350 fysieke trainingen van de Rolf groep en partners én de mogelijkheid om je eigen aanbod in KlasMastr te zetten krijg je altijd een aanbod op maat.

Eigenaarschap

Wie is er nu eigenlijk eigenaar van je persoonlijke ontwikkeling? Steeds meer organisaties denken hierover na. In KlasMastr kun je dié trainingen aanbieden die passen bij de visie en leerbehoeften van de organisatie, maar kun je dankzij de ruim 750 online trainingen ook aansluiten bij de individuele leerbehoefte van de medewerker. En niet alleen aan de leerbehoefte is gedacht, ook aan de leerstijl. Van e-learning, microlearning tot podcast, audioboek, kranten of zelfs complete leerlijnen. Online leer je precies waar en wanneer jij wilt. Je vindt alle trainingen overzichtelijk in jouw LeerRoutekaart, waar ook de mogelijkheid bestaat om medewerkers een eigen keuzebudget te geven én de gesprekken uit jullie gesprekkencyclus op te slaan. Zo ligt de eigenaarschap bij de medewerker en houd jij het overzicht.

Samenwerking

Je hebt veel kennis in je organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat deze kennis ook gedeeld wordt? Met KlasMastr ondersteunen we je hierbij. Bijvoorbeeld via ‘Kennis in Huis’. Hier kan de expertise van medewerkers worden getoond en kunnen medewerkers elkaar vinden zodat ze elkaar kunnen helpen bij leervragen. Ook onze ‘train de trainer’ wordt veelvuldig ingezet om experts te helpen hun kennis middels trainingen te delen met collega’s. Wil je kennisdeling buiten jouw school of bestuur verder bevorderen? Ook daar helpen we graag bij. Zo vormen we regelmatig netwerken met andere besturen waardoor je samen leeraanbod kunt delen en van- en met elkaar kunt leren.

Ontdek de gemakken van KlasMastr

  • 750+ online trainingen & 350+ fysieke trainingen
  • Aan te vullen met eigen wensen en scholing
  • Alles overzichtelijk op één plek
  • Digitaal bekwaamheidsdossier
  • Advies bij samenstelling van een passend scholingsaanbod

 

Meer weten over KlasMastr?

Eén van onze accountmanagers helpt je graag verder!