KlasMastr gratis uitproberen? Proefaccount aanvragen

Over KlasMastr

Wie in de kinderopvang of het onderwijs werkt, is elke dag bezig met de ontwikkeling van kinderen. Je bereidt ze voor op de toekomst, waarbij je niet weet hoe die toekomst er straks uit zal zien. De veranderingen gaan zo snel, dat het belangrijk is dat je je leerlingen vooral leert om steeds méér te willen leren. Maar hoe zit het met de ontwikkeling van jou of jouw team?

Met KlasMastr is ‘een leven lang leren’ voor iedereen in de kinderopvang en het onderwijs haalbaar. Of je nu voor de klas, op de groep of op bestuurlijk niveau werkt. Het leerplatform staat boordevol ontwikkelingsaanbod. Je vind zowel alle fysieke en online trainingen die passen bij jou of jouw organisatie.

 

Eigen aanbod

Je hebt veel kennis in je organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat deze kennis ook gedeeld wordt? Met KlasMastr ondersteunen we je hierbij. Bijvoorbeeld via ‘Kennis in Huis’. Hier kan de expertise van medewerkers worden getoond en kunnen medewerkers elkaar vinden zodat ze elkaar kunnen helpen bij leervragen. Ook onze ‘train de trainer’ wordt veelvuldig ingezet om experts te helpen hun kennis middels trainingen te delen met collega’s. Wil je kennisdeling buiten jouw school of bestuur verder bevorderen? Ook daar helpen we graag bij. Zo vormen we regelmatig netwerken met andere besturen waardoor je samen leeraanbod kunt delen en van- en met elkaar kunt leren.

 

Initiatief van de Rolf groep

KlasMastr is een initiatief van de Rolf groep. We weten als geen ander wat er in het onderwijs speelt en welk aanbod aansluit op welke uitdaging. Daarnaast hebben we ruim tien jaar ervaring in het organiseren van professionalisering via een academie.