Het leerplatform voor scholen en kinderopvang

Wat is KlasMastr?

KlasMastr is speciaal ontworpen voor professionals in kinderopvang en onderwijs. Eén leerportaal waar alles voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling in zit, voor een leven lang. Zodat jij als gebruiker zo efficiënt mogelijk het beste uit jezelf kunt halen.

Met ons uitgebreide aanbod van trainingen op locatie, blended trainingen, e-learnings, e-college’s en microlearnings kun je constant en op ieder moment blijven leren. Deze leerroutes zijn met zorg uitgewerkt, voor een onderwijsinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling.

De Mastr van je eigen ontwikkeling

KlasMastr is ontworpen om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Wij geloven namelijk dat je nooit uitgeleerd bent. Één leerportaal waar alles voor jouw professionele ontwikkeling in zit, voor een leven lang. Wij maken het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk. Jullie kiezen de koers en de scholingsaanbieders, wij helpen je met de organisatie en inrichting. Alles zit erin om als lerende organisatie te kunnen bouwen aan de sterkste kwaliteitscultuur.

En natuurlijk zijn wij ook nooit uitgeleerd!

Wij blijven, net als jij, ontwikkelen en groeien. Onze bibliotheek met uitgebreid leeraanbod groeit doorlopend en met grote sprongen. Zo laten wij je steeds versteld staan met nieuw leeraanbod wat aansluit bij jouw leervraag. En zo zorgen wij ervoor dat jij een leven lang bij ons het antwoord op jouw leervragen kan vinden!

Mist er nou net een training of killer-feature? Laat het ons weten! Misschien staat hij al wel op onze roadmap en anders gaan we samen kijken hoe we aan jouw wens kunnen voldoen.

Onze accountmanagers denken graag met je mee